Artikkel header bakgrunn

WebOn tilbyd i dag en «one-stop-shop» for PIM og e-Handel – inkludert programvarelisenser og implementering i tillegg til drift og vedlikehold. For andre verdiøkende tjenester som betaling, markedsføring og integrasjoner tilbyr vi løsninger gjennom partnere.

Våre partnere

Våre partnere

WebOn tilbyd i dag en «one-stop-shop» for PIM og e-Handel – inkludert programvarelisenser og implementering i tillegg til drift og vedlikehold. For andre verdiøkende tjenester som betaling, markedsføring og integrasjoner tilbyr vi løsninger gjennom partnere.

Betalingsløsninger
Kasseløsninger og betaling håndteres gjerne forskjellig fra kunde til kunde avhengig av behov. WebOn støtter derfor i dag flere ulike betalingsløsninger som kreditt- og betalingskort, faktura og nedbetaling gjennom partnerskap med Nets.

 


Klarna ble etablert i Stockholm i 2005 med en målsetning om å tilby kunder og butikker en friksjonsfri online betalingsløsning som vil gi dem anledning til å samhandle så sikkert og enkelt som mulig. Klarna gjør dette ved å la kunden motta varene først og betale etterpå, mens selskapet selv tar risiko for kreditt- og svindel overfor butikken.

DIBS er Nordens ledende uavhengige leverandør av sikre, funksjonelle og innovative betalingsløsninger for handel via internett, og håndterer daglig ca 14 000 kunders transaksjoner. DIBS har drevet med betaling på internett siden 1998, vi har derfor opparbeidet oss en betydelig kompetanse innen betaling på internett og driver utelukket med e-handel. Vi fokuserer på at kundene skal vokse sammen med oss, vi gjør derfor vårt ytterste for å kunne tilføre kunnskap og rådføre innen vår bransje.

Nets leverer betalings-, kort- og informasjonsløsninger i de nordiske landene, og har ambisjoner også i det europeiske markedet. Vår virkshomhet har hett Nets siden 2010, men vår historie går tilbake til 1968. Vi har mer enn 2000 engasjerte medarbeidere i åtte land, og fokuset vårt er rettet mot nye muligheter, teknologier og sikkerhet

Spekter Solutions in 2012 launched leasing as a payment option for companies with webshops or other self-service sales channels. WebOn is Spekter Solutions first implementation partner in Norway and can therefor now offer leasing in addition to other payment solutions such as card payments, invoice and account.

 

Løsninger for markedsføring
Interaktive markedsføringskanaler har vist seg å bli stadig viktigere for både detaljhandel og grossisthandel på nett og WebOn kan i dag tilby tjenester for dette basert på Apsis (e-post markedsføring) og BazaarVoice (markedsføring gjennom sosiale medier).


Apsis hjelper deg å ta vare på styrken i e-posten. Apsis tror på styrken, potensialet og mulighetene i e-postabonnement. Derfor utvikler vi tjenester som gjør at bedrifter og organisasjoner kan skreddersy kommunikasjonen med målgruppene sine

Bazaarvoice er et SaaS (Software as a Service) selskap som endrer sosial mediebruk i retning av sosial handel for verdens fremste globale merkevarer ved å muliggjøre autentisk kundedrevet markedsføring.

Apptus er Nordens ledende leverandør av teknologi for optimalisert og personlig brukeropplevelse i nettbutikker. Vi kombinerer erfaringer fra brukeradferd med kunstig intelligens for slik å veilede, informere og inspirere besøkende til å gjennomføre tilfredsstillende kjøp og dermed øke salget for butikken.


Lipscore.com er en utfordrer i markedet for produktanmeldelser og lanserte sine tjenester i starten av 2015. Selskapet har laget en av de mest effektive systemene for innhenting av ratings og reviews i verden. LipScopre er fortsatt et lite selskap, men alle må starte et sted!


Google Analytics lar deg måle den finansielle effekten av din markedsføring online, samtidig som verktøyet lar deg spore dine Flash, video og sosiale nettsteder og applikasjoner.

 

Integrasjoner
WebOn har lang og dyp erfaring med integrasjoner mellom PIM og ERP og i vår kundebase er de aller fleste ERP systemer representert. WebOn promoterer ingen systemintegratorer spesielt, men vil jobbe med alle avhengig av ERP valg og kompetanse.